Betaalbare hardloopclinics voor alle niveaus

De hardloopclinic is een afwisselende training met spelelementen, fartlek (vaartspel), snelheids- of intervaloefeningen. De loopclinics zijn geschikt voor alle niveaus. 

Yogaclinic op locatie

De yogaclinic wordt afgestemd op de doelgroep. Denk aan: yogalezingen gericht op een specifiek thema/doelgroep, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen van stoelyoga tot intensief, mentale oefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie. Ook voedingsadvies behoort tot de mogelijkheden.

De locatie voor yoga-oefeningen op de mat moet voldoen aan: 4m2 per persoon, schone vloer, aangenaam klimaat, bij voorkeur een rustige, afgesloten ruimte. Matjes worden voorzien indien nodig.

N.B. De yogaclinic kan ook gegeven worden in een zitopstelling.

Cursus of workshop Yoga voor Duursporters

Als de doelgroep uit duursporters staat is er een yoga-workshop voor duursporters (eenmalig 2,5h) of een yoga-cursus voor duursporters (10 sessies van 60min). In onderstaande flyer meer info.

Flyer Yoga voor Duursporters
PDF – 1,5 MB 218 downloads

Clinic hardlopen en yoga

Een combinatie van hardlopen en yoga. We beginnen direct met een intervaltraining met spelelementen. Plezier in de training is het doel. Na een lekkere training beginnen we aan de yogatraining. Bouw af van beweging naar stilstaan op de mat. Ontdek bewust wat het effect is van hardlopen op je lichaam en ademhaling. Eindig in een ontspanningsoefening. Sluit af met een kop thee, meer uithoudingsvermogen en meer kennis over je eigen lichaam. 

Tarieven clinics

Duur en locatie: in overleg

Kosten: vanaf €180 voor één uur, ex. BTW, ex. reiskosten

Elk extra uur: €60,00 ex. BTW

 

Interesse of vragen? Neem contact op met Jolien de Klein, joliendeklein@gmail.com of tel/app 0657664453


Deelname is op eigen risico. De docent is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele blessures.